Československý florbalový pohár

English  

Ubytovanie

Ubytovňa Luhy

Ubytovňa Luhy sa nachádza neďaleko centra mesta Partizánske a ponúka ubytovanie v dvoj a viac lôžkových moderne zariadených a priestranných izbách s wifi pripojením. V objekte sa nachádza kuchynka a spoločenská miestnosť. Sprchy a toalety sú spoločné.

Cena na osobu/noc v je 10,00 €.

Adresa ubytovne Luhy je:
Veľká okružná 1238,
958 01 Partizánske

Luhy_1 Luhy_2 Luhy_2

 

Salaš Partizánske

Ubytovacie zariadenie Salaš - Partizánske sa nachádza uprostred prírody na okraji Partizánskeho. Okrem ubytovania ponúka reštauráciu, bar, recepciu s nepretržitou prevádzkou, záhradu s grilom a terasu. Vo všetkých priestoroch môžete zadarmo využívať Wi-Fi pripojenie na internet.

V každej ubytovacej jednotke zariadenia Salaš-Partizánske máte k dispozícii TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou. Oddýchnuť si môžete v spoločenskej miestnosti.

V reštaurácii priamo na mieste si vychutnáte tradičné jedlá slovenskej kuchyne.

Za príplatok si môžete zahrať biliard, prečítať dennú tlač, využívať konferenčné a banketové priestory či objednať si dopravu. Priamo v ubytovacom zariadení alebo v jeho okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám, vrátane cyklistiky či pešej turistiky. Zariadenie má tiež bezplatné súkromné parkovisko.

Cena na osobu/noc v je približne 17,00 €.
Celú ponuku nájdete na tomto linku

 

Hotel Azul

AZUL Hotel & Restaurant ponúka ubytovanie v Partizánskom a reštauráciu, kde sa podávajú teplé raňajky za príplatok. V hotelovom pivovare môžete ochutnať miestne pivá.

Všetky izby sú vybavené káblovou TV s plochou obrazovkou a niektoré z nich poskytujú priestor na posedenie, kde si môžete oddýchnuť. Súčasťou izieb je súkromná kúpeľňa. K dispozícii sú vám aj bezplatné toaletné potreby a sušič vlasov.

Recepcia hotela je otvorená nepretržite.

Taktiež tu môžete hrať golf na golfovom simulátore, prípadne s trénerom.

Cena na osobu/noc je približne 35,00 €.
Celú ponuku nájdete na tomto linku.

 

5.7. - 7.7. 2019
Partizánske
Slovakia

Partneri
Mesto Partizanske TSK
Florbal4u TOM STOVE
Infinity Club Sintra
Noviny Tempo MTP
Streftec Slovak NHL
Rekuk NajPohare
Technicke sluzby SlovakFitness.sk
AXE Tevos
Sme na Facebooku

ŠK Harvard Partizánske